Småprat

Aljoscha Behsen

De fleste som kjenner Emilies Eld kjenner også Aljoscha Behsen. Han er en kjent frontfigur som ofte er å se både på våre bilder og i restauranten – en imøtekommende mann med et smittende smil.

Aljoscha jobbet som kokk på Emilies Eld i nesten fem år. Da Aljoscha for under et år siden ble assisterende daglig leder, hadde han allerede jobbet nesten fem år hos Emilies Eld.

I løpet av årene har jeg hatt forskjellige stillinger i restauranten, og har stortrivdes hvert år. Jeg startet å jobbe som kokk i to og et halvt år før jeg hadde et år som bartender. Deretter ble jeg assisterende kjøkkensjef, og var det frem til mai 2022. Etter mange år som kokk ønsket jeg en utfordring og begynte derfor som assisterende daglig leder, og nå skal jeg altså snart tre inn som daglig leder.

Aljoscha forteller om en lang erfaring fra bransjen, med lærlingtid hos Britannia Hotel, sesongarbeid som kokk i Spania, og jobb som kokk hos blant annet Rockenheim Panorama, og Trondheim Catering og Tasting hvor han var assisterende kjøkkensjef. Han er takknemlig for å ha endt opp hos Emilies Eld, hvor han også ønsker å bli værende. På spørsmål om hva som inspirerer Aljoscha til å jobbe i en restaurant som Emilies Eld svarer han;

Jeg er først og fremst glad i å jobbe veldig mye, liker at det skjer noe rundt meg og jobber best under press og stress. Jeg er også veldig glad i gjestehåndtering og direkte kontakt med gjestene – så dette gir meg mye energi og inspirerer meg i hverdagen. Gjestehåndtering er en erfaring jeg har tilegnet meg også som kokk, da jeg ofte presenterer maten for gjestene. Det sosiale samværet på jobb og med gjester er noe av det som motiverer meg mest. Man jobber tett med kollegaene sine som bidrar til at vi alle får nære og gode relasjoner. Det er veldig hyggelig!

Aljoscha er spent på hvordan det blir å tre inn i den nye rollen som daglig leder, og forteller at han ser frem til å utvikle seg med stillingen. Han har forventninger om å lære mye i kommende tid, og gleder seg til den nye utfordringen.

I 2023 ser jeg frem til å bli enda mer involvert i utviklingen av Emilies Eld som konsept! Jeg gleder meg også til å bygge opp teamet vårt enda ytterligere. Noe av det beste med en lederstilling på Emilies Eld er at det er utrolig mye ekspertise på bygget, så når teamet vårt er på sitt beste kan det ikke bli annet enn bra. I tillegg har vi mye god mat og vin å jobbe med, noe jeg liker både å lære mer om og smake på!