Quality Hotel™ Prinsen

Et mangfoldig hotell

Quality Hotel™ Prinsen er nyrenovert i 2020 og tilbyr ulike fasiliteter. Her får du alt fra en enkel overnatting til flotte ferieopphold, kurs og konferanse, selskap og happenings. Har du en begivenhet så legger vi til rette. Husk at du kan gå tørrskodd til flere restauranter og barer på samme hus.

Book nå

Overnatting

Hotellrom

Alle våre rom er nyrenoverte hvor det er tatt flotte design- og materialvalg. Hos oss får du rom for de enkle overnattingene og for de mer ekstravagante om du ønsker. Her får du komfort og hygge og en plass du kan slappe av etter en innholdsrik dag.

Les mer

Mat og drikke

Frokost

Kokkene på frokosten legger sin stolthet i å servere en flott og innholdsrik buffet hver morgen. Om du er gjest på hotellet eller om du kun ønsker å kose deg litt ekstra med en drop-in frokost så er du hjertelig velkommen.

Les mer

Selskap

Livet skal være en fest.

Og vil vil gjerne være den som er med på å sette de beste rammene på en spesiell anledning i ditt liv. Uansett størrelse eller anledning på selskapet/arrangementet så gjør vi vårt aller beste for å imøtekomme deres visjon.

Send henvendelse for videre dialog og tilbud.

Send e-post

Selskap

Arrangement

Quality Hotel Prinsen har kapasitet til å arrangere en rekke arrangementer. Om du skal arrangere konfirmasjon, bursdag, jubileum, julebord, eller større samlinger med ditt firma, kontakt oss på booking.prinsen@choice.no

Våre eventer finner du her

Kurs og konferanse

Møterom

Hos Quality Hotel Prinsen har vi 14 flotte, nyoppussede møterom. Her kan vi romme alt fra grupper på 10 til 400 personer, og vi skreddersyr ditt arrangement og bordoppsett etter ønsker og behov.

Vi arrangerer alt fra konferanse til bankett, konfirmasjon, julebord, bryllup, messer, konserter og mye mer – her er det kun fantasien som setter grenser!

Alle våre møterom har flunkende nytt utstyr, med gode skjermer og prosjektorer og tilhørende høytalere. Mindre møterom kan utstyres med web-kamera for videokonferanser. Salene er utstyrt med mikrofoner – både håndholdt og bøyle.

Vår store sal i 2. etg er fult utstyrt for større events, med fastmontert profesjonell lysrigg og PA av meget god kvalitet.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat eller omvisning

Send e-post