Småprat

Kim-Roger Andresen

Daglig leder Emilies ELD

Alder 31
Fra Sortland, men flyttet til Namsos i 1998

1. oktober 2021 inntok Kim-Roger daglig leder-stolen på Emilies ELD. Stolen kommer nok ikke til å bli mye brukt, for her er det gjestene i restauranten som skal trakteres.

Emilies ELD fyller straks 11 år og når en ny leder skulle inn falt valget på en utflyttet namsosing på 31 år.

Det har vært tre travle måneder siden oppstart og tiden har gått utrolig fort med mange nye ting å sette seg inn i. Men hvor startet egentlig interessen for restaurant?

Jeg har en far som er kokk og som liten gutt var jeg ofte med på kjøkkenet og hjalp til. Så da var det egentlig snekker eller kokk det stod mellom. Valget var egentlig svært enkelt. Ville jeg stå ute å fryse som snekker, eller jobbe inne på et varmt kjøkken? Det ble kokk.

Etter at fagbrevet var i boks, tilbrakte jeg 8 år i forsvaret i forpleining og logistikk. Gjennom forsvaret har jeg fått reist rundt i hele verden, aller mest i Afghanistan og Hawaii.

Kim-Roger kom på banen for Norrein før jul i 2019, etter at en av våre ansatte besøkte stedet han da jobbet på. Han ble raskt en interessant kandidat som daglig leder hos en av våre Egon-restauranter.

I det jeg skulle signere denne kontrakten, kom Dan Robert inn og stoppet det hele. Han lurte på om jeg kunne være interessert i å flytte til Trondheim og jobbe som daglig leder på Emilies ELD. Jeg tok dermed turen til Trondheim for å se på restauranten og snakke med noen av de som jobbet der. Jeg bestemte meg raskt – og her sitter jeg.

Det er fantastisk å kunne jobbe med et veldig engasjert eierskap. Her får jeg muligheten til å bidra til utviklingen, hvor vi i 2022 skal bygge merkevaren gjennom tuning av konseptet – meny, ansatte og god opplæring.

Vi gleder oss å se resultatet av dette utover vinteren og våren!