Småprat

Lise Evjen

Kokk på Egon Prinsen

Vi møter Lise på Egon Prinsen tidlig på morgenen med et smil om munnen og en kaffekopp i hånden. Lise har jobbet som kokk på Egon Prinsen i hele 11 år og sier selv at hun har vokst opp på Egon.

Nå har du jobbet her en del år Lise, hvordan har utviklingen vært fra du begynte å jobbe i Egon til nå?
Jeg begynte å jobbe som teamkokk desember 2010, hvor det da var hovedsakelig kveld og helgevakter jeg jobbet. Etter jeg fikk barn har jeg hatt en dagstilling hvor jeg jobber mandag til fredag, i tillegg til noen ganger i service også.

Stort sett hele mitt arbeidsliv har jeg tilbragt her på Egon Prinsen, men før karrieren min startet her var jeg innom forsvaret – hvor jeg jobbet som lærling i 2 år og deretter vikar. Etter så mange år i Egon føler jeg dette har blitt som et hjem for meg.

Hvis du skulle nevnt 3 ting du liker best med å jobbe på Prinsen – hva ville det vært?
Det var et vanskelig spørsmål – det er så mye! Dersom jeg måtte valgt ut tre ting ville det første definitivt vært det gode arbeidsmiljøet. Det er alltid hyggelig å starte morgenen her sammen med gode kolleger, en kopp kaffe og litt prat før man starter. Det andre jeg må nevne er den travle hverdagen, det er aldri en kjedelig dag på jobb. Og til slutt tryggheten og den gode følelsen av å være på Egon Prinsen.

Hvordan er det å kombinere en kokkekarriere med familieliv og to barn?
Da jeg har en dagstilling er det ingen problem å kombinere både arbeidslivet som kokk og mammalivet hjemme. Jeg savner likevel litt den spenningen og farten det var på kvelds – og helgevakter, så jeg håper en dag når barna blir store nok at jeg kan oppleve det igjen. Det er en egen stemning blant de ansatte de travle timene på dagen.