Konfirmasjoner

Hos oss har vi lang erfaring med forskjellige typer selskap, deriblant konfirmasjoner.

Sammen sørger vi for at dere får en uforglemmelig feiring, med bakgrunn i deres ønsker og behov.

Hos oss har vi 7 flotte og moderne saler og rom som passer utmerket til å feire den store dagen. Fra 50 m² til 185 m² har vi mulighet til å ta imot både små og store grupper.

Vi tar oss av alt det praktiske med tanke på oppdekk og servering, og vi pynter også alle bord med hvite duker, tøyservietter, lys og blomster. Om dere ønsker å pynte litt selv er dette også fullt mulig!

Leie av lokale: 2000,-

Lokalleie må forhåndsbetales.* Avbestillingsfrist er 1. desember, etter dette gjelder følgende avbestillingsbetingelser:

  • Opptil 30 dager før: 75% av kontraktsverdi vil bli belastet.
  • Opptil 14 dager før: 90% av kontraktsverdi vil bli belastet.
  • Opptil 7 dager før: 95% av kontraktsverdi vil bli belastet.
  • Under 7 dager før: 100% av kontraktsverdi vil bli belastet.


3-retter

Kjøkkenet stiller med en velsmakende 3-retters meny som vi servere ved bordet, slik at dere kan sitte og fokusere på den gode praten. Dere kan velge mellom 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter. Det må velges én meny for hele selskapet, men vi tar selvfølgelig hensyn til eventuelle allergier eller andre dietære restriksjoner.

745,- per person (Barn fra 3 år t.o.m 11 år får halv pris)


«Family Style» Sharing:

Sett dere tilbake og slapp av mens vi fyller bordet med flotte retter som dere deler mellom dere. Her vil dere få servering i 3 omganger: først kalde retter, deretter varme retter, før vi selvfølgelig avslutter med det søte. Dette er det perfekte måtidet for å få alle sammen med i samtalen rundt bordet!

745,- per person (Barn fra 3 år t.o.m 11 år får halv pris)

Velkommen til oss!

*Refunderes ikke ved eventuell avbestilling.