Thank God it’s Christmas– The Dinnershow

I år topper vi vår herlige 3-retters julemeny med stemningsfulle musikkinnslag og en forrykende liveopptreden med Åge Sten Nilsen i spissen!

Åge Sten Nilsen er ikke bare et musikktalent med en helt rå stemme, han er en showman inn til beinet, og trenger vell knapt noen ytterligere introduksjon.

Vi har vært så heldige å få samarbeide med Åge ved flere anledninger og vet at dette er en mann som vet hva det betyr å bjuda på.

Denne julen har han med seg ingen ringere enn Mari Haugen Smistad. Merittlisten hennes er lang og inkluderer en rekke oppsettinger på alt fra Trøndelag Teater, til Cirkus i Stockholm og Nationalteateret i Oslo. Alle de som var så heldige å få oppleve konsertforestillingen hennes «Edith Piaf – Sanger om livet og kjærligheten» vet at dette blir både rørende og vakkert.

Inkludert i billetten får du en sprudlende velkomstdrink, og en velsmakende 3-retters julemeny komponert av vårt eget kjære kjøkkenteam. Utover kvelden blir menyen servert side om side med musikkinnslag fra scenen, før hovedkonserten braker løs etter dessert.


Praktisk informasjon:

Ønsker dere å møtes før dørene åpner kan vi anbefale en tur på Trondheims eldste pub, Kieglekroa. Samme inngang, og bord bør bestilles på forhånd (kieglekroa.no).

Garderobe finner dere i 2.etg på vei inn.

Vi tar oss av bordplassering, og vi forbeholder oss retten til å plassere gjester sammen på større bord. Ønsker dere å sitte sammen med andre som også har kjøpt billett, må dette opplyses om ved bestilling.

Har dere øvrige ønsker, eller behov for tilpasninger i forhold til allergi eller spesialkost, må dette opplyses om ved bestilling.


Datoer og tidspunkt

Datoer:
28. 29. og 30. november
5. 6. og 7. desember
12. 13. og 14.desember

Tid:
18.00: Dører åpner
19.15: Show start
19.35: Forretten serveres
23.00-23.30: Show og middag avsluttes

Bar åpent til 00.00 torsdag
Bar åpent til 02.00 fredag og lørdag

Pris:
Fredag/lørdag: 1895,-
Torsdag: 1645,-

Pris inkluderer betjent garderobe, show og 3-retters juleinspirert middag samt aperitiff.
Drikke kommer i tillegg, bestilles i bar eller via QR på bordet. Etter show kjøpes drikke i baren.


Billetter for grupper under 12 personer

Hoopla

Billetter for grupper over 12 personer

Booking gjøres via epost: booking.prinsen@strawberry.no eller via kontaktskjema under.

Henvendelse via kontaktskjema

Prinsen Dinnershow med Åge Sten Nilsen