Prinsen Dinnershow med Jørn Hoel

Bli med på lutefisk aften med Jørn Hoel.

«Lutefisken alle kvinner elsker», sier Jørn Hoel stolt

Dette er nemlig gourmet-versjonen av lutefisk.
Hvis du er en lutefisk elsker, er dette muligheten til å smake fasiten. Hvis du aldri har turt å smake lutefisk eller ikke er spesielt glad i fisk, så er også dette øyeblikket ditt. Fordi denne retten bunner i et fantastisk topp produkt, laget av Ingvard Lorentzen på Brensholmen ved Sommarøy, mellom Tromsø og Senja. Et kvalitetsprodukt det nesten er umulig å ikke få det til å bli fantastisk. Det skjer hver gang. Dette må bare oppleves.

Så hvorfor «Lutefisk som alle kvinner elsker»?
Dette er en moderne lutefisk-rett, uten bein, mindre lutet, og den «disser ikke på tallerkenen», den er fast i fisken som en Skrei skal være. Den blir servert som en fiskerett du kunne hatt på bordet foran deg hele året. Den blir fulgt av en nydelig grønn ertepuré, bacon biter med god smak, og en nydelig fransk hvitvinssaus. Fransk? Ja, jeg og fisken kommer jo fra Nordens Paris.

Jeg har servert dette i ti år nå, og opplevd hver eneste gang, at ungdommer elsker dette, gutta ønsker å spise mye, og alle kvinner blir omvendt, og elsker denne lutefisken. Etter dette er de frelst på lutefisk. Det går an når det gjøres med kvalitetsråvarer. Sånn er det bare.

Selvfølgelig synger jeg noen sanger. Folk kjenner meg jo først og fremst som artist, derfor blir det også noen sanger i løpet av middagen. Det er med på å gjøre denne kvelden annerledes.


Praktisk informasjon:

Dørene åpner kl 18:30
Show og middagsstart kl 19:15

Ønsker dere å møtes før dørene åpner kan vi anbefale en tur på Trondheims eldste pub, Kieglekroa. Samme inngang, og bord bør bestilles på forhånd (kieglekroa.no).

Garderobe vil dere finne i 2.etg på vei inn.

Bordplassering gjøres av oss, og vi forbeholder oss retten til å plassere gjester sammen på større bord. Ønsker dere å sitte sammen med andre som også har kjøpt billett, må dette opplyses om ved bestilling.

Har dere øvrige behov, eller behov for spesialkost eller tilpasset for allergi må dette opplyses om ved bestilling.
Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt på telefon: 738 07 004 eller epost: booking.prinsen@strawberry.no


Datoer og tidspunkt

Datoer:
Onsdag 13. november
Torsdag 14. november

Tid:
Dørene åpner kl 18:30
Show og middagsstart kl 19:15

Pris:
kr 1 195 (inkluderer 3-retter meny fra hotellets kjøkken)